Over sjaan

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop!

Ik ben Janet (ook wel Sjaan genoemd), het gezicht achter Sjaan stijl. Getrouwd met René en moeder van 2 meisjes, Jolie & Bobbi.

Sjaan stijl is begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Ik ben gék op woonaccessoires en het restylen van mijn huis! Toen ik 10 jaar geleden de kans kreeg om woonaccessoires te gaan verkopen bij Bertram&Brood in Aalsmeer (De winkel van mijn lieve schoonmoeder Linda) heb ik die kans met beide handen aangegrepen! Inmiddels heeft Bertram&Brood een nieuwe eigenaar & een nieuwe naam en zijn mijn producten daar niet meer te koop.

Maar naast dat je in de webshop kunt bestellen kun je nu ook live komen shoppen op afspraak in de ‘winkel van Sjaan’ in Aalsmeer! (kijk bij het kopje contact voor het adres, en vergeet niet een afspraak te maken 😉 ) En je vindt een deel van de collectie ook bij Feel your web in Lisse, een te gekke conceptstore!

Ik verkoop producten die ik zelf ook écht leuk vind! Met veel liefde & plezier probeer ik steeds weer leuke en betaalbare producten te vinden. 

Ik wens je veel plezier in mijn webshop en heb je vragen of opmerkingen aarzel dan niet om me te mailen!

Sjaan stijl is natuurlijk ook te vinden op Facebook, Instagram & Pinterest!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van www.sjaanstijl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 116 reviews.