Algemene voorwaarden

 

 • Verzending – De verzendkosten zijn standaard binnen Nederland € 6,50 voor pakketpost tot 10 kg en €3,95 voor brievenbuspost.
  Bestellingen boven de € 50,00 (NL) worden gratis verstuurd mits de bestelling in 1 pakket verstuurd kan worden. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling bij Bertram & Brood op te halen. Je bestelling ligt dan de volgende werkdag (na betaling) voor je klaar. Je krijgt een mailtje met de datum dat je je bestelling op kunt halen.
 • Levering – Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket binnen 2 a 3 dagen verstuurd. (mits anders is aangegeven bijv. ivm vakantie) Als plaats van levering geldt het adres dat jij zelf aan Sjaan stijl kenbaar hebt gemaakt. Jij (de consument) bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van een juist afleveradres. Wanneer je een foutief adres opgeeft in je bestelling,  kan Sjaan stijl hier niet verantwoordelijk voor gehouden worden. De eventuele kosten zullen hierdoor voor jou zijn.
 • Retourneren – Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen, heb je het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Je dient vooraf met een retourformulier de retourzending via de mail te melden met opgave van reden waarom je niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald de kosten zijn hiervan max €6,95 afhankelijk welke verzender klant gebruikt). Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe zending voor kosten van de koper!
 • Ruilen – Gebruik hiervoor de retourformulier op onze website. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van het te ruilen product retour. De bestelling van het nieuwe product geldt als een nieuwe bestelling; verzendkosten worden opnieuw in rekening gebracht.
 • Retour formulier – Klik hier voor het volledige formulier. Je wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.
  Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden krijg je het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.
  Indien er sprake was van gratis verzending ivm een bestelling boven € 50,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan €50,00, dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
  Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op verzoek iets laten maken of bestellen.
  SALE artikelen nemen wij niet retour. Wij accepteren kleding/textiel wat dusdanig on-hygiënisch ruikt (rook, zweet, etc) niet retour!
 • Schade of breuk – In het geval van schade op breuk tijdens het transport, meld deze schade dan binnen 24 uur na ontvangst. Dit doe je door middel van het sturen van een mail met daarin o.a. foto’tain’tvan de schade. Doe je het na die tijd, dan kunnen wij niet meer garanderen dat de schade wordt vergoed.
 • Onze artikelen – Sjaan stijl doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk mogelijk weer te geven. Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voor komen.
 • Privacy – Sjaan stijl geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. We gebruiken de klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.
 • Copyright – Niets van deze site (foto`s, teksten, e.d.) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van Sjaan stijl gebruikt worden.
 • Wijzigingsrecht – Sjaan stijl heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.